Zaproszenie na V Edycję Konkursu Kulinarnego Dzikie smaki

 

 

 

 

 

 

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. I. J. Paderewskiego w Ciężkowicach
oraz
Starostwo Powiatowe w Tarnowie Centrum Kultury i Promocji Gminy Ciężkowice Chochołowskie termy Sp. z o. o. Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników

Zapraszają serdecznie w dniu 7 marca 2019

na V Edycję Konkursu Kulinarnego Dzikie smaki

„Gulasz z sarny po myśliwsku”

 

Program konkursu:
7:30-8:00 przyjazd uczestników konkursu, rejestracja uczestników
8:00 rozpoczęcie konkursu, prezentacja szkół
8:15 odprawa i losowanie zmian stanowisk
8:30–10:30 rozpoczęcie konkursu pierwsza zmiana ( 6 drużyn ) czas trwania 120 min.
11:00–13:00 rozpoczęcie konkursu druga zmiana ( 6 drużyn ) czas trwania 120min.
14:00 ogłoszenie wyników

Related posts

Najlepsi z najlepszych w zawodzie: CUKIERNIK, KUCHARZ i KELNER-BARMAN

Olimpiada Wiedzy i Umiejętności Fryzjerskich

Gala Finałowa III Wojewódzkiego Konkursu Historyczny „Ojcowie Niepodległości…”