Oddziały klasowe
Lp. | Klasa | Wychowawca | Tygodniowy Rozkład Zajęć / Szkolny Plan Nauczania | Podręczniki |
Technikum:
– technik żywienia i usług gastronomicznych, – technik usług fryzjerskich, – technik hotelarstwa (1T). |
||||
1 | 1 TŻFH | mgr Karolina Wielgus | 1 Ż – 2024, 1 F – 2024, 1 H – 2024 | Podręczniki szkolne 2024 / 2025 |
2 | 2 TFŻ | mgr inż. Teresa Sławuta | 2023 – 1F, 2023 – 1Ż | |
3 | 3 TFŻ | mgr Weronika Piekarz | 2022 – 1F, 2022 – 1Ż | Podręczniki szkolne 2024 / 2025 |
4 | 4 TFŻ | mgr Magdalena Szumińska | 2021 – 1F, 2021 – 1Ż | Podręczniki szkolne 2024 / 2025 |
5 | 5 TFŻ | mgr inż. Edyta Szwalec | 2020 – 1F, 2020 – 1Ż | Podręczniki szkolne 2024 / 2025 |
Technikum:
– technik hotelarstwa, – technik informatyk. |
||||
6 | 2 THI | mgr inż. Monika Nidecka | 2023 – 1H, 2023-1I | |
7 | 3 TI | mgr Aneta Kapałka | 2022 – 1I | |
8 | 3 THI | mgr inż. Lucyna Burnus | 2022 – 1H, 2022 – 1I | |
9 | 4 THI | mgr Agnieszka Gucwa | 2021 – 1H, 2021 – 1I | |
10 | 5 THI | mgr Wojciech Pater | 2020 – 1H, 2020 – 1I | |
Branżowa Szkoła I Stopnia:
– cukiernik, – wielozawodowa: (murarz tynkarz, monter sieci i instalacji sanitarnych, monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie, ślusarz, mechanik pojazdów samochodowych, stolarz, elektryk, inne…) |
||||
11 | 2 BSI | mgr Maria Siwak | 2023 – 1BSI, 2023 – 1BSIW | |
12 | 3 BSI | mgr Justyna Martyna | 2022 – 1BSI, 2022 – 1BSIW |